2009. május 22., péntek

4.Tavaszi szünet

Anyunak mindent elmeséltem,amint hazaértünk.Nálunk ez megszokott dolog,hisz ő az egyik legjobb barátnőm,még ha az utóbbi időben nem is túl felhőtlen a viszonyunk.

Másnap vidáman ébredtem.

Boldogan mentem apuval horgászni,hátha találkozom az új ismerősömmel.De Edward Cullen nem volt ott.És másnap sem.És egész héten sem.

Minden délelőtt kimentem a tóhoz.Délutánonként próbáltunk a szakkörrel,illetve a zenekarral,ugyanis életemben először egyedül is felléptem,énekeltem.Kisebb koncertet terveztünk a tavaszköszöntő végére.

A szünet első napján keresett fel Ádám,a Művelődési Ház stúdiósa,hogy mit szólnék hozzá,ha én is énekelnék a zenekarában.Akkor még nem tudtam,hogy új zenekart alapított,de boldogan igent mondtam.Szerettem énekelni,Ádám hangját is szerettem és a régi zenekart is.Az első próbánkon derült ki,hogy új zenekarról van szó.Mint ahogy az is ekkor derült ki,hogy egyedül én fogok énekelni.Kicsit megijedtem,de a zenekart látva éreztem,hogy menni fog.Mintha Ádám csak nekem hozta volna össze az emberkéket.Lehet,hogy egy álomba csöppentem?

A zenekarban Ádám szintizik,fogadott öcsém dobol,két évfolyamtársam gitározik,két ismerősöm hegedül.Barátnőim vokáloznak.Profi kis banda.Bár a hangtechnikussal volt egy kis afférom régebben és még nem sikerült teljesen elfelejtenem.Röviden csak ennyit:hülyített.Beleszerettem,ő hagyott reménykedni,sőt!Aztán miután úgy érezte,már megszerzett,nem foglalkozott velem.Ez fájt.De hát ilyenek a pasik.Vagy nem?Nem tudom,nem volt túl sok tapasztalatom még.Mindenesetre megpróbáltam megfeledkezni erről,hisz akárhogy is vesszük,és akármennyire élvezem is,ez munka.Nem magánélet.A kettőt külön kell választanom.

Ez végre értelmet adott az életemnek.Nagyon szerettem volna,hogy jól sikerüljön az első közös koncertünk.Izgatottan készültünk a nagy napra.Az első bemutatkozásunkra a nagyérdemű előtt.Nem akartam playbackről énekelni,így azon is izgulhattam,hogy be ne rekedjek szombatra.Volt egy táncospár is,akik néhány dal erejéig táncoltak mögöttem.Szóval nagyjából és egészében ezzel telt a tavaszi szünetem.Délelőtt csalódott horgászás,délután hosszú és kimerítő próbák.

2 megjegyzés:

  1. CYA Evelin!Nekem nagyon tetszenek és folytasd kivi vagyok mi lecc a folytatás,amúgy már akartak írni megjegyzést ,csak nem küldte el a gépem :( jah és nagyon ügyi vagy érdekes,h mi lecc majd .D siess a többi felyezettel tűkön ülök ;)
    by:Kristen^^

    VálaszTörlés
  2. szija!
    Mindenképp folytasd, mert engem nagyon érdekel!!! De tényleg! Úgy érzem h ebbe a könyve bele tudom magam képzelni...:)És tök jó mert magyarország!!! =)sokkal jobb ebbe képzelnem magam mint a saját fantáziálgatásomba!(nem kell félreérteni...!)

    VálaszTörlés